Přihlásit se / RegistrovatBackoffice účet

Jak užívat produkty ze Stromu života?

Velmi si ceníme toho, že jste si zakoupili, nebo přemýšlíte o našich produktech řady STROM ŽIVOTA. Jde o jedinečnou řadu produktů, které jsou svým složením maximálně vyvážené z hlediska přírodní medicíny.

Balení každého doplňku stravy obsahuje 180 tobolek, což přímo navazuje na délku užívání. Každý výrobek je určený k užívání po dobu 90 dní, což znamená tři kalendářní měsíce. 90 dnů není zvolených náhodně, ale jedná se o dobu potřebnou k plné regeneraci těla.

Bylinky mají ozdravný účinek pro naše tělo, ale aby správně fungovaly musíte je brát minimálně tři kalendářní měsíce.

Jak postupovat s řadou STROM ŽIVOTA

Jako první začněte užívat INETHAN, který napomůže spustit ve Vašem těle očistný proces všech orgánů, které se začnou zbavovat škodlivin a jiných toxinů.

Po dvou měsících užívání přidejte EQINIL, který společně s INETHANEM po dobu jednoho měsíce budou napomáhat čistit organismus a současně posilovat imunitní systém s lymfatickým systémem.

Po užívání EQINILU po dobu 60 dnů přidáte produkt SHAYA, pokud jste žena a pokud jste muž začnete užívat DELWEX. Oba produkty, Vám  napomohou v regeneraci pohlavních orgánů a urogenitalního traktu.

A opět po 60 dnech užívání DELWEXU nebo SHAY si  přidejte FUBAMEX, který Vám napomůže regulovat metabolismus Vašeho těla.

Na závěr si můžete napomoci zklidnit svoji mysl a získat psychickou pohodu produktem, který se jmenuje INYANGA a který napomáhá zvyšit odolnost našeho těla proti vnějším vlivům a přispívá k osvěžení těla i Duše.

Je důležité, aby jste při uživání našich produktů dbali o správnou zdravou výživu a dodržovali pitný režim.

Znovu připomínám, že pokud člověk používá k pomoci obnovení svých sil a zdraví bylinky, musí je používat dlouhodobě, aby měly účinnost na naše zdraví.

Lidé často bylinky odkládají a používají chemické léky, které pomohou opravdu velice rychle a účinně. Bohužel imunitní systém z toho nemá radost. Bylinky napomáhají pozvolna a dlouhodobě.

Nejnovější články

Doplňky stravy pro muže: DELWEX, EQINIL a INETHAN

Kombinace doplňků stravy DELWEX, EQINIL a INETHAN – synergický efekt pro mužské zdraví V dnešním…
Číst více

Doplňky stravy pro ženy: SHAYA, EQINIL a INETHAN.

V dnešní uspěchané době je pro mnohé ženy náročné udržet si zdraví a vitalitu. Stres…
Číst více

DELWEX: Tříměsíční regenerace organismu pro muže

Problémy s urogenitálním traktem a nedostatek energie a potence zpravidla způsobují u mužů chronický stres…
Číst více
1 2 3 9
envelopephone-handsetmapmenucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram